“Ћевап фест” oд 7. до 9. октобра

Ј.К.
“Ћевап фест” oд 7. до 9. октобра

БАЊАЛУКА - “Ћевап фест”, популарна гастро манифестација која слави најпознатији бањалучки бренд, биће одржана у градском парку “Петар Кочић” од 7. до 9. октобра, изјавио је Небојша Куштриновић, промотер ове манифестације.

Куштриновић истиче да се популарни “Ћевап фест” послије двогодишње, пандемијске паузе на велика врата враћа у свој град, те позива суграђане да у великом броју посјете ову манифестацију.

Према његовим ријечима, ово ће бити четврто, и, како каже, можда и најбоље издање већ традиционалног “Ћевап феста”, који је протеклих година привлачио на десетине хиљада посјетилаца из Бањалуке и околних градова.

"Осим најбољих ћевапа, наше суграђане на фестивалу очекује мноштво забавних садржаја, а по по први пут, организоваћемо јединствено такмичење ко најбрже поједе велику порцију бањалучких ћевапа, кући ће се одвести са вриједном наградом" истиче Куштриновић.

Према његовим ријечима, поред многобројних музичких садржаја, посјетиоци ће бити у прилици да уживају у наступима мађионичара и стенд ап комичара.

"Све у свему, за сваког ће бити понешто и нико се не би требао вратити кући разочаран. Тренутне прогностичке карте указују да ће нас и вријеме послужити и да ће идући викенд заиста бити “Михољско љето”, са очекиваним, угодном дневеном температуром од око 22 степена Целзијуса" наводи Куштриновић. 

Он додаје да ће детаљан програм манифестација бити објављен ових дана. 

Куштриновић истиче да су ћевабџије здушно прихватиле позив за учешће на фестивалу, те да ће учествовати најпознатије градске ћеваџинице које гаје дугогодишњу традицију справљања бањалучког ћевапа, најпознатије гастро делиције града на Врбасу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана