Бесплатни дерматовенеролошки прегледи акни током кампање „Покажи се 2023“

Срна
Бесплатни дерматовенеролошки прегледи акни током кампање „Покажи се 2023“

БАЊАЛУКА - Удружење доктора за кожне и полне болести "ЦУТИС" из Бањалуке организује бесплатне прегледе на подручју цијеле БиХ, у оквиру кампање "Покажи се 2023" посвећене борби против једне од најучесталијих кожних болести данашњице - акни.

Кампања ће бити реализована у приватним дерматовенеролошким ординацијама на подручју цијеле БиХ, у зависности од учесника кампање, који желе дати најмање четири бесплатна прегледа акни од 1. до 31. марта, речено је Срни у Удружењу "ЦУТИС".

Циљ је да се подигне свијест о важности адекватног дерматолошког лијечења акни, као и да се појединцима омогући правовремена љекарска помоћ.

Из Удружења су навели да ће имена клиника у којима ће се вршити бесплатни прегеледи, бити објављена на порталу "Естетика" /естетица.хр/.

"Већ сад имамо пријављених близу 20 дерматовенеролошких клиника у којима ће бити пружани дерматовенеролошки прегледи акни за наше грађане", навели су у Удружењу.

Носилац кампање у сарадњи са бањалучким Удружењем је портал "Естетика" /естетица.хр/ на којем ће бити постављени сви слободни термини који се аутоматски затварају након што пацијент одради резервацију, док љекар путем мејл адресе добија име и презиме, те контакт пацијента који је резервисао термин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана