Бесплатна обука из дигиталног маркетинга

Г.С.
Бесплатна обука из дигиталног маркетинга

БАЊАЛУКА - У Привредној комори Републике Српске почела је бесплатна обука из дигиталног маркетинга, на којима ће учесници имати прилику да савладају основна знања и вјештине из области дигиталног маркетинга на примјеру властитог пословања.

- Циљ обуке је пружање подршке развоју бизниса младих особа до 35 година старости, подршку развоју женског предузетништва, али и свим осталим самосталним предузетницима који желе да кроз примјену дигиталног маркетинга унаприједе пословање - казала је овлаштени потписник у Одјељењу за привреду и локални економски развој Александра Симић. Сви учесници проћи ће кроз бесплатан дводневни програм обуке из области друштвених медија, а то су: презентација властитог бизниса на друштвеним медијима, кориштење алата дигиталног маркетинга и евалуација маркетиншких активности.

- Ово је наставак подршке предузетницима који су подржани кроз програм додјеле субвенције 2022, али и за све остале пословне субјекте који су регистровали дјелатност на територији града те се пријавили на обуке из области примјене друштвених медија - додају из Одјељења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана