Бањалука: У недјељу обустава саобраћаја у ужем центру града

СРНА
Бањалука: У недјељу обустава саобраћаја у ужем центру града

БАЊАЛУКА - У Бањалуци ће у недјељу, 31. марта, током одржавања техничко-тактичког збора и показне вјежбе јединица Министарства унутрашњих послова на Тргу Крајине, у оквиру обиљежавања Дана полиције, на снази бити потпуна обустава саобраћаја.

Обустава саобраћаја биће од 10.00 до 14.00 часова у Улици краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу раскрснице са Тргом српских владара до раскрснице са Булеваром цара Душана.

Полицијска управа обавјештава грађане да ће саобраћај за вријеме трајања обуставе линије јавног превоза путника које саобраћају Улицом краља Петра Првог Карађорђевића, дио од Алеје Светог Саве до Булевара цара Душана, бити преусмјерене из смјера Улице краља Петра Првог Карађорђевића, десно улицама Вука Караџића, Ранка Шипке, лијево на транзит до кружног тока, Булеваром цара Душана и даље регистрованом трасом.

У супротном смјеру аутобуси ће саобраћати регистрованом трасом, односно улицама Книнска, Видовданска и даље постојећом трасом.

С циљем безбједности свих учесника у саобраћају Полицијска управа Бањалука апелује да возачи у наведеном временском периоду користе алтернативне правце како не би дошло до саобраћајних гужви, дужих задржавања или застоја у саобраћају. /крај/нес

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана