АРИ амбуланта за средњошколце и одрасле премјештена у Долац

Срна
АРИ амбуланта за средњошколце и одрасле премјештена у Долац

БАЊАЛУКА- Амбуланта за акутне респираторне инфекције за одрасле пацијенте и ученике средњих школа са локалитета Поликлиника премјештена је и од данас ради у дијелу објекта у насељу Долац, гдје су ковид амбуланте Дома здравља Бањалука, потврђено је Срни у овој здравственој установи.

У овој амбуланти пружаће се здравствене услуге сумњивима на вирус корона сваким даном од седам до 20 часова, уз паузе од 10 до 10.45 часова и од 16 до 16.45 часова, које су предвиђене за дезинфекцију простора.

Након 20 часова пацијенти ће се јављати у Службу хитне медицинске помоћи са едукативним центром.

У ковид амбулантама у насељу Долац пружају се здравствене услуге пацијентима код којих је потврђена инфекција узрокована вирусом корона, а имају потребу за услугом примарног нивоа здравствене заштите.

Радно вријеме ковид амбуланти је од седам до 13 часова сваким радним даном уз паузу у термину од 10.00 до 10.45 часова, који је предвиђен за дезинфекцију простора.

Из Дома здравља напомињу да су у дане викенда ковид амбуланте у приправности, те да се пацијенти могу јавити на број телефона 065/215- 318 до 20 часова, као и да могу добити телефонску консултацију и инструкцију о даљем поступању.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана