Амиџић: Др Никола Шобот будући градоначелник Бањалуке

GS
Foto: Srna

БАЊАЛУКА - Срђан Амиџић, генерални секретар СНСД-а истакао је да је др Никола Шобот будући градоначелник Бањалуке.

Он је, гостујући на РТРС-у навео да је СНСД као партија показао да има капацитет да подржи човјека који је нестраначка личност.

“Никола Шобот као кандидат је најближе онима којима треба да одговара. Ми се нисмо затворили у своју партијску структуру и рекли да кандидат мора бити искључиво из СНСД-а. Не, ја мислим да је Никола Шобот много бољи кандидат од мене. Колико пута сте чули реченицу ‘Кад ће бити неко нови, кад ће бити неко ко није на такав начин политички острашћен…’ Ево данас имамо таквог кандидата и то је његова највећа вриједност. С те стране сам убијеђен у побједу др Шобота", казао је Амиџић.

Он је истакао да је др Шобот човјек који је послије завршеног факултета имао још 10 година различитих врста едукација.

"Причамо о човјеку који се породично остварио, који има двоје дјеце, који је професор на Медицинском факултету. Он је доктор и професор, а ко је Драшко Станивуковић? Шта је Драшко Станивуковић ако није градоначелник? Које су референце тог човјека? Мислим да Бањалука тражи домаћина који се показао с те стране и мени је избор врло једноставан. Љути ме кад др Шобота неко пореди са Станивуковићем. Погледајте на шта личи град, а отиђите такође и погледајте шта значи изградити Кардиохирургију. Вјерујем да ће људи бирати на такав начин и зато је др Никола Шобот будући градоначелник Бањалуке”, нагласио је Амиџић, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана