Ракочевић: Представа "Уредник" има занимљив концепт

Танјуг
Foto: Танјуг

БЕОГРАД- Гошћа нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор била је глумица Јелена Ракочевић која је говорила о својим улогама у серијама "Авионџије" и "Коло среће" као и у представи "Уредник".

Ракочевић је рекла да је девет мјесеци снимала "Коло среће" и око четири "Авионџије" и да јој је то било доста изазовно пошто је та два жанровски различита пројекта радила упоредно.

"Можда је био најзахтевнији ритам снимања јер се снима скоро сваки дан по 12 сати дневно. Динамика је најзахтевнија. То је као кад тренирате неки спорт, па вам треба време да уђете у форму, да се навикнете на тај темпо", рекла је Ракочевић.

Упитана како гледа на тренутну хиперподукцију серија у Србији, Ракочевић је рекла да је тешко постићи да се погледа све што се приказује, додавши да је ипак добро што глумци раде, што су плаћени и што им то омогућује неопходни тренинг.

Ракочевић игра у представи "Уредник" редитеља Војкана Арсића, по тексту Саре Радојковић, која је премијерно изведена пред почетак пандемије, па је тек накнадно настављено њено играње.

"Занимљив је концепт. Ми глумци смо на сцени скоро све време, а позади видео бим приказује сликом унутрашњи процес главне протагонисткиње. Баш сам уживала радећи тај процес. Не само улогу Вере Катић већ и са колегама, са Војканом и Саром је баш био квалитетан процес, што се надам види и у представи", рекла је глумица.

Ракочевић је навела да би вољела да играм у неком дечијем филму јер јој би јој се свидјело да се кроз очи детета прикаже нека озбиљна тема одраслих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана