Позориште Приједор: Три представе до краја мјесеца уз попуст на комплет улазница

Срна
Позориште Приједор: Три представе до краја мјесеца уз попуст на комплет улазница

ПРИЈЕДОР- Позориште Приједор играће до краја мјесеца три представе у четири извођења, а прва од њих је комедија "Све о женама" по тексту Мире Гаврана и у режији Дарка Цвијетића, коју публика може погледати вечерас и сутра.

У најави представе се истиче да изванредан текст, који је до сада имао више од 30 премијера широм свијета, даје портрете 15 женских карактера свих генерација у пет различитих прича које се узајамно преплићу.

"Двије сестре које су годинама посвађане због човјека којег су обје вољеле, а у свађу је упетљана и њихова мајка, потом двије пријатељице чији однос запада у кризу појавом треће, три секретарице које желе напредовати у својој каријери, три старице у дому пензионера и три дјевојчице које иду заједно у вртић", наводи се у најави.

Идуће седмице на репертоару су још двије представе Позоришта Приједор.

"Силе у ваздуху" по тексту Небојше Ромчевића и у режији Слободана Перишића играће се у понедјељак, 21. децембра, а "Није човјек ко не умре" по тексту Велимира Стојановића и у режији Марка Мисираче у суботу, 26. децембра.

"Одлучили смо да у духу празника почастимо своју вјерну публику. Цијена улазнице за сваку представу појединачно је четири КМ, а комплет улазница за све три представе износи 10 КМ", саопштено је из Позоришта Приједор.

Све представе почињу у 20.00 часова, улазнице се могу резервисати путем телефона 052/211-116 сваким радним даном од 8.00 до 14.00 часова, а благајна ради на дан сваке представе од 18.00 до 20.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана