“Наши дани” 50. пут пред публиком

М. М.
“Наши дани” 50. пут пред публиком

БАЊАЛУКА - Представа “Наши дани” аутора Жељка Стјепановића и режисера Југа Радивојевића вечерас ће по 50, јубиларни пут, бити одиграна на великој сцени Народног позоришта Републике Српске.

“Наши дани”, представа која је премијерно одирана 3. марта 2018. године, овјенчана је многим наградама и једна је од најпопуларнијих представа Народног позоришта РС.

- “Наши дани” су настали као моја унутрашња борба са самим собом. Једна половина мене говорила ми је да би требало да одем из ове несрећне и неуређене земље. Несрећне због рата, неуређене због лоших политика које су нас довеле на руб егзистенције. Земља у којој ако не знате да се “сналазите”, углавном на штету другог, уколико немате неког или сами нисте на “положају” тонете - забиљежио је Стјепановић о овом комаду.

Извођење почиње у 20 часова, а у представи глуме Наташа Перић, Никола Ерцег, Горан Јокић, Ведрана Мачковић, Гордана Милиновић, Маја Вујановић, Љубиша Савановић, Миљка Брђанин, Бојан Колопић, Рок Радиша, Раденка Шева, Данило Керкез, Жељко Еркић, Огњен Копуз, Драгослав Медојевић и Владимир Ђорђевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана