Глумци Позоришта ''Семберија'' вриједни и током пандемије

Срна
Глумци Позоришта ''Семберија'' вриједни и током пандемије

БИЈЕЉИНА- Позориште "Семберија" Бијељина ради готово двије пуне године и током тог периода бијељинској публици представило је многе квалитетне представе, а у плану је припрема два комада - за одрасле и за дјецу, речено је Срни у овој установи културе.

У градском театру рекли су да су, од момента када је наступила епидемија вируса корона, многи њихови планови, донекле, промијењени, али се и даље труде и раде да уз поштовање свих епидемиолошких мјера љубитељима позоришне умјетности донесу нове комаде.

Поштујући мјере, настоје да, откако је повећан број заражених, уопште не одржавају представе, али се надају да ће све ускоро проћи и да ће моћи да раде за велики број гледалаца - без бојазни да ће се неко заразити.

Позориште "Семберија" у наредном периоду планира да припреми двије представе - једну за вечерњу публику и једну, прву представу за дјецу, а ријеч је о комадима "Сада није јули" и "Чудне звери на провери".

У Позоришту напомињу да у доба короне не играју ни колико би могли, ни колико би хтјели, а уз то су и многа гостовања отказана.

Глумци, међутим, истичу да непрестано раде и спремају се да ће пандемија сваког дана престати.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана