Глумци Мина Лазаревић и Срђан Ивановић гостовали на Теслићком љету: Аплаузи за комедију о бирократији

Г.С.
Глумци Мина Лазаревић и Срђан Ивановић гостовали на Теслићком љету: Аплаузи за комедију о бирократији

ТЕСЛИЋ - У оквиру Теслићког културног љета у биоскопској сали изведена је представа „Ја(о) мени" са истакнутим београдским глумцима Мином Лазаревић и Срђаном Ивановићем. Ријеч је о урнебесној комедији према тексту и у режији Велимира Тече за коју је теслићка публика показала огромно интересовање што потврђује сала пуна гледалаца.

Представа пуна динамике и духовитих опаски говори о вапају сваког појединца који упада у замке администрације. Инвентивни глумци својим креацијама подарили су Теслићанима вече пуно здравог хумора и смијех до суза.

Директорка Центра за културу Исидора Вукмировић захвалила је београдским глумцима на изванредној комедији и позвала публику да прати богат програм културног љета који ће све до септембра обухватати читав низ садржаја из свих области умјетности.

Задовољство атмосфером нису крили ни глумци.

-Дивно вече у Теслићу, хвала добрим домаћинима Центру за културу на челу са директорком Исидором Вукмировић и вама свима који сте с пажњом пратили страхове и зебње Благоја Панајотовића и ригидне захтјеве официрке Људмиле. Велико браво за Теслићку публику и хвала за дуготрајне аплаузе, истакао је Ивановић.

Глумица Мина Лазаревић истакла је да радо долази у Републику Српску са представама јер је публика инспирише.

-Људи су овде отворени и од почетка представе имали смо сјајну комуникацију с публиком. Нема тога ко се бар једном није нашао у вртлогу бирократије о чему наша представа говори. Испричали смо то на шаљив начин и радује нас што је наша мисија успела да су људи са представе понели најлепше утиске и прегршт смеха, изјавила је Мина Лазеревић.  

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана