Београдска глумица Јована Миловановић у бијељинској представи

Srna
Foto: BijeljinaDanas

БИЈЕЉИНА- Млада београдска глумица Јована Миловановић појачање је бијељинском позоришту "Семберија" у новом извођењу "Комедије ометене у развоју", за коју каже да је одлична представа која дозвољава глумцима да комуницирају са публиком, што је радост позоришта.

Миловановићева је широј публици позната из серија "Авионџије", "Југословенка", "Неки бољи људи", "Преживети Београд", "Војна академија", "Синђелићи", "Моја генерација З" и филма "Пад у рај", а о њеној популарности свједоче и бројни млади Бијељинци који су је ових дана заустављали на улици и фотографисали се са њом, објављено је на "Фејсбук" страници Позоришта.

Она каже да улоге у серијама утичу на популарност младих глумаца.

"Један од саставних дијелова нашег посла је баш та препознатљивост коју стичемо улогама које тумачимо. Искрено ме радује свака повратна информација од публике и утиче на мене да још професионалније и пожртвованије радим свој посао", рекла је Миловановићева.

За рад у представи бијељинског позоришта каже да је процес био интензиван и захтијевао од ње да се брзо прилагоди одличној игри и односима који су успоставиле колеге.

Према њеним ријечима, "Комедија ометена у развоју" је одлична представа која је тачно и прецизно постављена.

Представа је на програму сутра у 20.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана