Ово су филмови са највише направљених грешака VIDEO

Агенције
Ово су филмови са највише направљених грешака VIDEO

Страница “Филмске грешке” (Movie Mistakes) броји и бележи грешке у филмовима, па су статистике из претходне године показале како је филм са највише направљених грешака на снимању заправо “Capitan Marvek” са укупно 62 пропуста.

На страници је детаљно наведено о којим се све грешкама ради, а оне варирају од погрешних датума, па до погрешних позиција глумаца у филму.

Другу позицију на овој листи заузело је друго Марвелово велико остварење “Осветници- Крај игре” (Avengers: Endgame) у којем је пронађена 51 грешка. Филм “Средина лета” (Midsommar) је на трећој позицији са 45 грешака, а само двије грешке мање има четврти филм на листи - “Stuber”.

“Betmen: Hush” има 42 грешке и заузима пето мjесто ове листе, а иза њега “Аладинове авантуре” са 34 пропуста.

У великом остварењу Мартина Скорсеза “Ирац” (The Irishman) зиљележено је 30 грешака, што га пласира на дјевето мјесто ове листе. Десету позицију заузима “Gemini Man” са 27 грешака, затим “Паклене улице:Хобс и Шо” (Hobbs & Shaw) са 26, а након њих слиједи “Мртви не умиру” (The Dead Don`t Die) са 18 грешака.

На списку је и популарни филм “Било једном у Холивуду” (Once Upon a Time in Hollywood) у којем је пронађено свега 15 грешака, а нешто иза овог филма наведени су и називи филмова “Ад Астра” (13 грешака) као и “Џокер” (12 грешака).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана