Објављен спот за акустичну верзију пјесме "Ти си сав мој бол"

Танјуг
Foto: Принтскрин

БЕОГРАД- Послије реиздања албума " Angel''s Breath", спотова за пјесме ,,Црв" и ,,Метак", као и документарног филма " Praia do Ventu Eternu", у продукцији Задужбине Милана Младновића објављен је нови спот, лyриц видео за песму "Ти си сав мој бол", најавили су из Задужбине.

Акустична верзија ове пјесме настала у Скопљу 1992. године сада је екранизована у сарадњи са тимом који чине Јана Оршолић, Дарко Арсић и Игор Оршолић.

"Рад на овом споту за мене је био узбудљиво интроспективно искуство. Унплуггед верзија која је сада први пут пред нама, 30 година после оригиналног извођења, донела ми је добро познату песму на сасвим нови начин, дубљи, интензивнији, личнији. Захвална сам силно Задужбини на поверењу које ми је пружила дајући ми прилику да овај дирљиви музичко емотивни драгуљ на свој начин претворим у игру савремене калиграфије", казала је Јана Оршолић, ауторка спота, дизајнерка и едукаторка.

Спот за пјесму "Ти си сав мој бол" најављује албум ," "EKV Unplugged Skopje 1992" који чине снимци са концерта одржаног крајем новембра 1992. године у камерном Студију М1 Македонске ТВ, а у склопу мини турнеје по Македонији којом је промовисан албум ,"Дум Дум2.

И концерт и снимак су посебни, јер Екатарина Велика у комплетном саставу никада није свирала акустичне концерте.

Албум ће бити објављен на дигиталним платформама 7. октобра, под Universal Music етикетом, а за неколико мјесеци ће бити доступан и на плочи.

Објављивање lyric видеа "Ти си сав мој бол" означава и покретање јутјуб канала Екатарина Велика Official.

Идеја је да се на једном месту објављују ремастеризовани и рестаурирани видео материјали и концерти, као и ЕКВ ВХС архива коју Задужбина Милана Младеновића посjедује и свакодневно вредно прикупља.

"Тренутно на yоутубе небу влада хаос када је ЕКВ у питању. Ред је да један овако значајан бенд коначно добије свој званични канал како би поштоваоци њихове музике на једном месту имали приступ свему што је остало иза њих", кажу из Задужбине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана