Македонски бенд „21 Век“ објавио албум "Здраво Живо“ VIDEO

Б.П.
Македонски бенд „21 Век“ објавио албум "Здраво Живо“ VIDEO

СКОПЉЕ-Македонски трио „21 Век“ објавио је албум "Здраво живо" на свим дигиталним платформама, а током љета следеће године албум ће бити објављен и на плочи.

У години у којој су свирали свуда по региону, „21 Век“ одлучио је да део своје концертне магије забележи и на посебном издању. "Здраво Живо" је један сасвим обичан концерт у животу тројице легендарних музичара са македонске сцене, а оно што прави разлику је публика, која је по ријечима Васка Атанасовског те вреле скопске љетње вечери, направила нешто заиста посебно.

 -Албум је снимљен уживо 1. септембра 2023. на великом концерту 21 Века у МКЦ-у у Скопљу, а сниматељ је био Ненад Трифуновски Трипе. Издвојили смо трећину концерта за ово издање, 10 песама са сва 3 албума, пошто сматрамо да је то најреалнија слика нашег правог звука. Има ту и фалширања и завијања и промашених акорда, али има и невероватне публике која је испунила дворану и певала све песме са нама, рекао је Атанасовски. Култни бенд из Скопља, чине  три добро позната лица окупљена око бенда „Бернаyс Пропаганда“,  Васко Атанасовски на вокалу, Раде Јордановски на басу и Дени Крстев на гитари и пратећим вокалима. Музика коју бенд свира у распону је од пост-пунка до македонских традиционалних пјесама, а група иза себе има три албума (“1”, “2” и “Си нацртав зивот”), мноштво генијалних синглова, еуфоричне рецензије и лични осјећај да су најбољи лајв бенд у региону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана