Лук Блек појаснио значење своје пјесме

ГС
Лук Блек појаснио значење своје пјесме

БЕОГРАД - Пjесма „Само ми се спава“ описује мантру људи који затварају очи пред проблемима и не покушавају да их ријеше, објашњава побједник синоћне Пјесме за Евровизију Лук Блек, додајући да већ почиње да се припрема за наступ у Ливерпулу.

Упркос томе што је побиједио са пјесмом Само ми се спава, Лука Ивановић каже да ноћас после побједе није могао да спава. „И даље нисам сигуран да ли сањам или сам се пробудио“, рекао је у Јутарњем програму РТС-а побједник синоћ одржане Песме за Евровизију Лук Блек.

„Много сам срећан због свега. Нисам имао пуно времена да процесуирам све. И даље нисам свестан свега и не могу да дам неку нормалну реакцију. Делујем можда равнодушно, али ми се заправо остварио један велики сан“, признаје Блек.

Пред финале одлучио је да се опусти и да на најбољи начин који уме искористи три минута на великој сцени.

„Мислим да је то била права формула. Гледао сам наступ после и много ми се више свиђа него онај у првом полуфиналу. Запамтићу да само треба да се опустим“, истиче млади пјевач.

Скромно каже и да није размишљао о пласману и евентуалној победи, да му је била част што се нашао у финалу и да је то за њега већ била побједа.

Побједник Песме за Евровизију неће се много одмарати.

„Припреме крећу одмах. Што да не? Ја сам већ смислио како би то изгледало“, навео је Блек.

Објашњавајући поруку песме, Лука каже да она говори о људима који затварају очи пред проблемима.

„Песма говори људима да треба да се пробуде јер зло расте када држимо очи затворене. Само кад се пробудимо можемо да их победимо“, истакао је Блек.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана