Констракта: У наредном периоду постајем невидљива

Танјуг
Констракта: У наредном периоду постајем невидљива

БЕОГРАД - Представница Србије на овогодишњем Евросонгу Ана Ђурић Констракта изјавила је данас, по повратку у Београд, да у наредном периоду планира да се повуче и посвети другим стварима.

"На снагу ступа пројекат уметница је невидљива. Нестајем на неко време, да се мало саберемо и посветимо другим стварима", рекла је она у изјави новинарима по слијетању на београдски аеродром.

Преносећи утиске са такмичења, Констракта је рекла да је у Торину било све пријатније и пријатније, "напето можда само у првој полуфиналној вечери када су нас прочитали као десете, али на крају је све било добро, односно били смо одлични".

Навела је да је пјесма коју је изводила и са којом је освојила пето мјесто лијепо примљена у Торину, у дијелу гдје су били извођачи, у пресу, свуда.

"Имали смо доста поштовања од арт директора, шефова делегација, у пресу а пуно ми значи и награда коју смо добили у категорији арт перформанса", рекла је Констракта.

Одговарајући на новинарска питања, рекла је да мисли да резултати нису били намјештени, да је чар овог такмичења у томе да сви пјевају на свом језику, те да се њој лично највише свидјела пјесма из Португалије.

Замољена да прокоментарише оцијене да је ујединила регион, рекла је да би јој била част ако је тако и да би регион и требало да буде уједињен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана