Јубиларни Ђурђевдански фестивал: Гласање за најбољу пјесму по мишљењу публике

ГС
Јубиларни Ђурђевдански фестивал: Гласање за најбољу пјесму по мишљењу публике

БАЊАЛУКА- Још пет дана је до тридесетог, јубиларног Ђурђевданског фестивала! Жељно ишчекујемо наше овогодишње ђурђевданске звјездице, а до тада представљамо њих, њихове пјесме и спотове.

Једна од важних награда Ђурђевданског фестивала је најбоља пјесма по мишљењу публике, о којој одлучују управо навијачи и то путем гласања на сајту Ђурђевданског фестивала – на сљедећем линку: https://djeca.rtrs.tv/glasanje2024/?pismo=lat

На листи је потребно означити "срцем" омиљену пјесму и на крају листе кликнути на "гласај".

Гласање је дозвољено само са једног уређаја и једне ИП адресе. Уколико вам се прикажу резултати умјесто могућности да гласате, то значи да је неко већ дао глас са вашег уређаја или ИП адресе. Уколико исту јавну адресу дијели више корисника (кафе бар, фирма, кућни модем и сл), у том случају причекајте неколико часова, па покушајте поново, преноси РТРС.

Позивамо публику и навијаче да гласају за своје фаворите и прегледају спотове на Јутјуб каналу Ђурђевданског фестивала.

17. маја заједно са нашим звјездицама пјеваћемо у дворани Борик.

30. Ђурђевдански фестивал водиће Тијана Дапчевић, уз помоћ Лене Ковачевић и Вање Мишић, а у ревијалном дијелу фестивала публику у дворани Борик забављаће Констракта!

Улаз ће бити слободан за публику, а организоване групе навијача очекујемо из Приједора, Новог Града, Добоја, Источног Сарајева, Српца, Бањалуке, Фоче као и школа домаћина, који ће гласати и навијати за дјецу која долазе из иностранства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана