Јасмин Леви премијерно на Бања Лука Фесту:

Г.С.
Јасмин Леви премијерно на Бања Лука Фесту:

Музичарка Јасмин Леви, највећа звијезда "world music" сцене, наступиће 6. јула на величанственој отвореној сцени тврђаве Кастел у оквиру трећег Бања Лука Феста.


Власница хитова "Una noche mas ", "Alegria" и "Adio kerida ", који су освојили свијет и сврстали је међу највећа имена свјетске музичке сцене, први пут наступа у Босни и Херцеговини, и то у магичној атмофери фестивала који је за кратко вријеме стекао статус једног од најзначајнијих и најпраћенијих у региону.

Јасмин Леви у наше крајеве стиже већ 22. јуна, када ће у Београду наступити на најпрестижнијој музичкој манифестацији Belgrade River Fest, а само двије недјеље касније привилегију да је слушају имаће Бањалучани и њихови гости:


-  Све што желим је да људи, моја публика, забораве на све проблеме те једне вечери и придруже ми се на мом животном путу, захваљујући музици коју пјевам. Мој бенд и ја свираћемо и пјевати песме са претходних албума, али и са овог, надолазећег… Биће то једно драматично, тужно, забавно, искрено и лијепо путовање, са пуно страсти и меланхолије… веома искрено путовање. - нагласила је Јасмин Леви најављујући предстојеће концерте у Београду и Бања Луци.

Јасмин Леви у пратњи музичара ствара музички доживљај утемељен на ладино и фламенко културној баштини, прожет и модернијим звуком, интерпретирајући приче о љубавима, последњим загрљајима, растанцима, славећи живот и емоције. Управо изражајност емоција јесте оно што оставља најјачи утисак у њеној интерпретацији, а њихова универзалност води колективном катарзичном искуству. 


Раскошним вокалом она вјерно дочарава оно о чему пјева будећи јаке осјећаје код публике, због чега се убраја међу оне умјетнике чији рад пун потенцијал остварује управо у интеракцији са њом на концертима, који постају незаборавно искуство. Сваки минут њеног наступа прожет је емоцијама које публику воде кроз сјету, бол, носталгију, али и љубав као инспиришућу, покретачку енергију и радост живљења. 

Поред атрактивног програма врхунског умјетничког квалитета, Бања Лука Фест је већ препознатљив као фестивал са високим продукцијским стандардима, елеганцијом и гламуром. Уз црвени тепих са звијездама из цјелог региона, и јединствену сједећу платформу која омогућава непоновљив ужитак слушања концерата на отвореном, тврђава Кастел ће и овога пута, од 5. до 8. јула заблистати у пуном сјају и понудити публици концерте који ће се памтити!

Не пропустите ово несвакидашње, ексклузивно музичко искуство! Улазнице за овогодишњи Бања Лука Фест и концерт Јасмин Леви доступне су на продајеним мјестима: агенција stars&more, Бања Лука, плато испред Рк Боска и купикарту.ба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана