Етно-група “Траг” објавила нову пјесму “Твојте очо, Лено, мори”: Судар чежње и севдаха VIDEO

И. Б.
Етно-група “Траг” објавила нову пјесму “Твојте очо, Лено, мори”: Судар чежње и севдаха VIDEO

БАЊАЛУКА - Етно-група “Траг” објавила је нову пјесму “Твојте очо, Лено, мори”, за коју је снимљен и спот, а то је и прва пјесма са дуго припреманог албума “Траг и пријатељи”.

Умјетнички руководилац етно-групе “Траг” Валентина Милекић Ковачић је истакла да су на поменутом албуму радили предано пет година те да ће у овој години публику обрадовати са још неколико спотова и мноштвом нових пјесама.

- Ми смо пословично спори и детаљни па се све пјесме и албуме дуго припремамо. “Твојте очо, Лено, мори” је традиционална пјесма из Македоније препуна чежње и севде. Лена је фатална, сензуална дјевојка за којом се чезне, свеприсутна, а неухватљива - рекла је Милекић Ковачић.

Нагласила је да лик Лене у споту тумачи Мартина Мартић кроз виртуозни плес на свили те да је њен партнер у споту млади виолиниста Марко Ружић.

- Спот је радила млада екипа, чије вријеме тек долази. Ту бих истакла редитеља Бошка Крљаша са Академије умјетности у Бањалуци.  За музички аранжман заслужни су Мирко Лучић и Младен Јанковић - казала је Милекић Ковачић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана