Хаусер отвара овогодишњи “Бања Лука Фест”

И.Б.
Foto: Hauser

БАЊАЛУКА - Музички виртуоз Стјепан Хаусер биће главна звијезда отварања овогодишњег "Бањалука феста", који ће бити одржан од 4 до 6. јула на тврђави Кастел.

Раскошни и јединствени музички програми, као и врхунска продукција, обиљежја су ове манифестације која у Бањалуку доводи највеће свјетске и регионалне звијезде. Бунтовник на виолончелу и некадашњи члан планетарно популарног састава "2 ЦЕЛЛОС", познат и као Хаусер, једна је од најаутентичнијих и најсензационалнијих појава на свјетској сцени.

Хаусер свој таленат показује на друштвеним мрежама гдје га прати милионска публика, али и на концертима који су ватромет енергије, романтике, страсти и љубави коју најекстравагантнији перформер на виолончелу данашњице показује кроз сваки свој наступ.

Први дио концерта на Кастелу резервисан је за уживање у дјелима класичне и филмске музике, а потом ће Хаусер да засвира "Лет’с Гет Лоуд", "Ливин ла вида лоца", "Деспацито", "Сеñорита" и друге латино хитове чије извођење прати и плес.

Такође, представиће нови ниво трансформације ритмичног ретро звука у модерне плесне нумере са његовог новог соло албума који је доступан широм свијета "Тхе Плаyер".

Овај истински музички шоу биће дио овогодишњег "Бањалука феста", који је већ угостио највеће звијезде данашњице као што су Мариза, Јасмин Леви,  Луз Касал, Немању Радуловића, Стефана Миленковића, те домаће великане Здравка Чолића, Бајагу и Инструкторе, Марију Шерифовић , Јосипу Лисац и друге.

Организатори припремају премијерне програме и током друге двије фестивалске вечери 5. и 6. јула. На порталу купикарту.ба биће доступне улазнице од сутра.

"Бањалука фест" је магични фестивал на тврђави Кастел која само за ову прилику постаје ексклузивна концертна дворана на отвореном, са црвеним тепихом и сједећом платформом, на коју у Бањалуку стижу гости из цијелог региона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана