Стигао први трејлер за 50 нијанси сива

Агенције
Стигао први трејлер за 50 нијанси сива

До премијере је остало нешто више од осам мјесеци, али док чекамо цио филм, ево прилике и да завиримо у кадрове дугоочекиваног филма "50 нијанси сива".

Педесет нијанси - Сива" је жељно ишчекивана филмска адаптација бестселера који је постао свјетски феномен.

Од издавања, трилогија „Педесет нијанси" преведена је на 51 језик и продата је у преко 100 милиона примјерака чиме је постала серијал који је најбрже продат у највише примјерака.

Главне улоге Кристијана Греја и Анастазије Стил, који су постали иконе милионима читалаца, повјерене су Џејмију Дорнану и Дакоти Џонсон.

Поред њих, ту су још и Лук Грајмс као Елиот, Кристијанов брат, Виктор Расук као Хосе, Анастазијин друг, Елоиз Мамфорд као Кејт, Анастазијина најбоља другарица и цимерка, Маша Геј Харден као Кристијанова мајка, Рита Ора као Миа, Кристијанова сестра, Макс Мартини као Тејлор, Кристијанов телохранитељ, Калум Кит Рени као Реј, Анастазијин очух, Џенифер Еле као Карла, Анастазијина мајка и Дилан Нил као Боб, Карлин муж...

И док ће свијет премијерно имати прилику да погледа "50 нијанси сива" за Дан заљубљених 2015. године, домаћа публика гледаће овај филм два дана радије - 12. фебруара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана