Знате ли колико епизода је имала серија "Мистер Бин"? Многи су увјерени да је било више VIDEO

Г.С.
Знате ли колико епизода је имала серија "Мистер Бин"? Многи су увјерени да је било више VIDEO

Мистер Бин је једна од најпознатијих ТВ серија на планети, а на друштвеним мрежама покренула се расправа око њеног трајања узевши у обзир да је имала укупно 15 епизода кроз шест година емитовања.

Рован Аткинсон одушевио је публику широм свијета својим чудним ликом и његовим насумичним авантурама. Серија је трајала шест година од 1990. до 1995. и имала је укупно само 15 епизода.

Иако бисте у почетку мислили да је било много више, остаје само око шест и по сати за гледање.

Ипак на друштвеним мрежама корисници су дијелили изненађење да је "тако бриљантна серија имала само толико материјала у том временском оквиру".

"Разлог зашто мислимо да има десетине епизода је тај што је свака епизода имала три различите приче у себи, тако да је било као да добијете три епизоде за сваку епизоду", гласио је један од осврта гледаоца серије.

Истакнули су како сваку епизоду може разумјети било ко на земљи без знања енглеског или чак било којег језика те да је и то допринијело да дјелује да је трајала дуже.

Ипак, и са само 15 епизода Мистер Бин је оставио бројне култне комичне сцене које сви памте.

Лик господина Беана проношен је кроз године у облику анимираних ТВ серија, филмова, књига, па чак и појављивања на церемонији отварања Олимпијских игара у Лондону 2012. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана