"Златног дечка“ погледало 100 хиљада гледалаца

Танјуг
"Златног дечка“ погледало 100 хиљада гледалаца

БЕОГРАД- Од београдске премијере која је била распродата на чак две локације, филм "Златни дечко" великом брзином пуни биоскопске сале, те га је за само 10 дана погледало 100.000 гледалаца, саопштили су дистрибутери.

Након успјешне премијере филм "Златни дечко" побрао је само позитивне критике стручне јавности, али на првом мјесту многобројна публика је са велики одушевљењем препознала ово узбудљиво остварење које је много више од филма о спорту.

Ауторска екипа на челу са редитељем Огњеном Јанковићем на филмско платно је донијела причу о Денису Марковићу, који пролази пут од локалног клуба до играча који дневно зарађује милоне.

Причу о "најбитнијој споредној ствари на свијету" осмислила је група сценариста: Алекса Ршумовић, Вук Ршумовић и Огњен Јанковић - који је уједно и редитељ "Златног дечка".

Суров свијет професионалног спортисте дочарали су Денис Мурић у главној улози, као и Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Петар Стругар, Алиса Радаковић, Љубомир Булајић, Јована Гавриловић, Тихомир Станић, Владимир Ковачевић, Страхиња Блажић и други.

Продукцијска кућа Фантастика Филм Студио у сарадњи са Филмским Центром Србије и Телекомом Србија стоје иза овог оригиналног филмског пројекта.

Филм "Златни дечко" наставља редовну биоскопску дистрибуцији широм земље и региона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана