Завршено снимање серије “Каљаве гуме”: Искрена прича о старењу и трагању за собом

Г.С.
Завршено снимање серије “Каљаве гуме”: Искрена прича о старењу и трагању за собом

Снимање серије “Каљаве гуме”, редитеља Миодрага Ћертића, завршено је у Београду, упркос свим препрекама изазваним пандемијом вируса корона.

Десет епизода премијерно ће бити емитовано на програму Радио телевизије Србије сљедеће године.

“Каљаве гуме” су искрена и емотивна прича о одвојености од дјеце која живе у иностранству, о старењу, трагању за собом и љубављу.

Главна јунакиња, коју глуми Горица Поповић, је удовица из Београда која одлази код сина у Америку и преко интернета упознаје сродну душу.

- Ово је прича о једној жени која је зашла у зреле године и потпуно почиње нови живот. Креће од нуле, одлази у Америку и мења себе, начин живота и начин размишљања - навела је Горица Поповић.

Редитељ Миодраг - Мики Ћертић је нагласио да је веома задовољан након напорног снимања.

- Важно је истаћи пожртвованост екипе и остварене роле у овој романтичној комедији. Фантастичан је камео Горана Султановића, њеног првог мужа који се враћа кроз целу серију где је прогони као дух, док она експериментише са новим стварима, док улази у нове сфере које није ни сањала да постоје - објаснио је Ћертић.

У глумачкој подјели су и свјетске звијезде, па тако партнера Горице Поповић игра Крис Малки, Хенк из култне серије “Твин Пикс”.

Запажену епизодну улогу остварила је и Аида Туртуро, публици позната као сестра Тонија Сопрана.

- У серији има свега, али је она највише о животу и односима између људи. Највише ми се свидјело што говори о обичној жени која није имала живот какав је жељела. Људи ће се саживјети са тим. Има смијешних ликова, има озбиљних, али много ми је драго што сам упознала Горицу и сарађивала са њом - рекла је Туртуро.

Занимљиво је и да је серија добила наслов по популарном кантри хиту који говори о човјеку који је добио кредит да би купио камионет, а затим позвао дјевојку да се провозају и искаљају гуме.

Кадрови за серију су снимани у Америци и у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана