Зарић: Ликови у Беси газе и живе до последњег даха

Танјуг
Foto: Принтскрин

БЕОГРАД- Гошћа нове епизоде видео серијала "Тањуг Рефлектор" била је глумица Милица Зарић, која је говорила о томе како се придружила екипи серије "Беса" у другој сезони.

Зарић је рекла да њена улога "није огромна али је врло значајна" пошто игра Веру Коци супругу Петрита Коција, ког тумачи Милош Тимотијевић.

"Има доста мање женских ликова у серијалу тако да сам после мукотрпног кастинга освојила улогу и веома ми је драго због тога. Баш сам срећна и почаствована", истакла је Зарић.

Према њеним ријечима, Петрит Коци у првој сезони је имао специфичан однос са женама, односно није се упуштао у неки дубљи однос, него је то било "на нивоу авантуре и љубавних излета".

"У једној сцени са Дивном је имао образложење, да га је у ствари девојка са којом је имао озбиљну везу оставила, пошто су се верили. Он је био сувише Албанац. То је та девојка, његова љубав из младост. Тако да се налазе, ми не видимо како су се поново срели, али то је та жена", рекла је Зарић.

Глумица је истакла да су током снимање "Бесе" били "заиста фантастични продукциони услови за наше оквире, који вам омогућују да се бавите својим послом на најбољи могући начин".

"Врло је занимљиво и инспиративно што су глумци из много земаља и сви се препознајемо. Сви смо из исте приче. Тај наш филмски и позоришни свет - ви заиста припадате једни другима, јер живите за исту ствар", нагласила је Зарић.

Према њеним ријечима, једна од ствари која издваја "Бесу" из остале серијске продукције су ликови који су "јако будни, нема летаргичних, успаваних, који су одустали од живота". Како је рекла, ликови су "пуни страсти, амбиција, жеља, који газе, живе и до последњег даха".

"Један од највећих изазова је био да успоставим однос са Тимотијевићем, који игра Петрита који је компиликован. То је изузетно остварена пословна жена. Пар који се јако добро познаје, у специфичним су околностима. Градимо тај однос на малом простору, са мало изговорених речи, а пуно треба да се одигра тако да је то био изазов", рекла је Зарић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана