Вуди Ален снима нови филм, вјероватно и посљедњи: "Узбуђење је нестало"

ГС
Foto: Агенције

Редитељ Вуди Ален, који се суочио са негативним реакцијама у Холивуду након што га је усвојена ћерка оптужила за сексуално злостављање, рекао је у уторак да ће ове јесени снимити нови филм у Паризу и да би то могао да буде његов посљедњи филмски пројекат.

Ален (86) је у ријетком интервјуу разговарао с глумцем Алеком Болдвином о својој каријери и новој књизи "Zero Gravity", збирци хумористичких есеја.

"Много узбуђења је нестало", рекао је Ален о снимању филмова.

"Раније када бих снимио филм, он се приказивао у биоскопима широм земље. Сада снимите филм и добијете неколико недјеља у биоскопу, онда иде на стриминг или плаћање по гледању... мени то не представља ужитак", рекао је редитељ.

Ален није изнио детаље о свом новом, уједно и педесетом по реду, филму.

Оскаром награђен четири пута, редитељ "Annie Hall" и других комедија више пута је демантовао оптужбе да је 1992. злостављао своју усвојену ћерку Дилан Фароу.

Многе славне особе у Холивуду дистанцирале су се од Алена након што је покрет #МеТоо постао глобалан 2017. и скренуо нову пажњу на сексуално недолично понашање. HBО је поновно размотрио оптужбе против Алена у серији "Ален против Фаров" из 2021, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана