Тајни агент 007 стигао у Бањалуку

Цвија Мркоњић
Тајни агент 007 стигао у Бањалуку

Гужва у предворју биоскопа, комешање нестрпљиве публике која је жељно ишчекивала филмску пројекцију, те опште одушевљење филмом "Спектар" обиљежили су претпремијерно приказивање најновијег дијела култног остварења о Џејмсу Бонду у Бањалуци.

Заљубљеници у филмове о најпознатијем агенту на планети тражили су у сали мјесто више, а да погледају филм, који је већ изазвао праву помаму у свијету, дошле су и бројне личности из јавног и политичког живота.

Домаћин специјалне пројекције филма, који је приказан у сриједу увече у бањалучком мултиплексу "Палас", била је британска амбасада у БиХ.

- Обожавалац сам Џејмса Бонда од малих ногу и узбуђено сам ишчекивао премијеру новог наставка. Филм је сјајан британски бренд и обједињује британску добру музику, возила, али и лијепе жене и то из цијелог свијета - рекао је амбасадор Велике Британије у БиХ Едвард Фергусон.

Према реакцијама публике, могло се закључити да је филм поново надмашио њихова очекивања и невјероватно снимљеним сценама их оставио без даха.

У новој причи сниманој у Енглеској, Италији, Аустрији, Мексику и Мароку агента 007 игра фантастични Данијел Крејг, који покушава да разоткрије злокобну организацију.

Упркос сензационалним сценама пуцњаве, борбе и јурњаве "бијесним" "астоном мартином", специјално дизајнираним за овај филм, који би сваки љубитељ брзе вожње волио да бар једном провоза, сензуалне Бонд дјевојке су и овај пут привукле највише пажње. Једна од његових дјевојака је овај пут прелијепа Лија Сејдокс, док другу игра непревазиђена љепотица Моника Белучи.

У филму чију режију потписује Британац Сем Мендес Кристоф Валц игра главног негативца.

- Све филмове о Бонду сам гледала више пута и пресрећна сам што је нови брзо стигао и код нас. "Спектар" ме очарао и чини ми се да је сваки нови наставак све бољи - рекла је Милица Б.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана