Премијере Бонда, Матрикса, “Тенета” и “Биоса” помjерила је корона, али неке ћемо ипак гледати раније

Г.С.
Премијере Бонда, Матрикса, “Тенета” и “Биоса” помjерила је корона, али неке ћемо ипак гледати раније

Гледаоци широм свијета са нестрпљењем ишчекују будуће филмске хитове.

Премијера филма “Нема времена за умирање” о чувеном агенту 007 у Сједињеним Државама помјерена је за пет дана.

Тачније, како пише Вариети, биће приказана пет дана раније него што се очекивало.

На Твитер страници Jamse Bond најављено је да ће филм у америчким биоскопима наћи од 20. новембра.

Четврти дио “Матрикса” креће на прољеће 2022. године

Ворнер Брос приказаће свој четврти неименовани наставак “Матрикса” скоро годину дана касније од првобитно планираног датума 21. маја 2021. године, тако да ће гледаоци моћи да га гледају тек на прољеће 2022. године.

Холивудски студији су морали да промјене своје распореде због пандемије ковида 19.

Нови филм “Матрикса” чија је продукција била у Њемачкој прије него што је заустављена, након тога добио је нови термин приказивања.

“Тенет”, “Чудесна жена 1984” Позоришна позоришна издања

“Тенет”, дуго очекивани трилер о шпијунажи Кристофера Нолана, помјерио је своју премијеру за двије недјеље, окончавши вишемјесечна нагађања о томе да ли ће спектакл који кошта 200 милиона долара бити одржан средином јула.

Филм Ворнер Броса у ком играју Роберт Патинсон и Џон Дејвид Вошингтон, првобитно је био најављен за 17. јул, а сада ће се у биоскопима појавити 31. јула. На дан када се очекује представљање “Тенета”, биоскопи ће поново прикзати једно од Највећи хитови Нолана, “Почетак”, у част десетогодишњице од његовог почетка приказивања.

Варнер Брос такође је одложио “Чудесну жену 1984” за скоро два мјесеца, са 14. августа на 2. октобар. Филм о суперхероју у режији Пети Џенкинс првобитно је најављен за 5. јун, али је помјерен за август, након што су биоскопи почели да се затварју због пандемије коронавируса.

Universal Moves Tom Hanks Filma након апокалипсе “Биос” Повратак у 2021

Universal Pictures помjерио је апокалиптични филм Тома Хенкса “Биос” за нешто скорији период од најављеног након што их је такође пореметио коронавирус.

“Биос” је помjерен са 2. октобра на 16. април 2021., филм прати робота који живи на постапокалиптичној земљи. Направљен да штити живот пса оног који га је створио, он учи о љубави, пријатељству и смислу људског живота. Хенкс глуми болесног творца и последњег човека на земљи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана