Познати глумац изненада преминуо у сну

Агенције
Познати глумац изненада преминуо у сну

Двадесетогодишњи глумац Камерон Бојс, који је глумио у емисијама и серијама Дизнијевог канала, изненада је јутрос преминуо.

Млади глумац преминуо је у сну, потврдила је његова породица за “ABC Newa”.

“Тешка срца саопштавамо да смо јутрос изгубили нашег Камерона. Преминуо је у сну од посљедица напада који је резултат дуге и тешке болести са којом се борио.

Свијет је изгубио једно од најљепших свјетлости, али његов дух наставља да живи у доброти и саосјећању свих људи који су га знали и вољели”, навела је породица глумца у саопштењу за јавност.

У свијет познатих закорачио је играјући у серији “Jessie”. Бојс је глумио је и у филмовима као што су “Eagly Eye” и “Grow Ups”, а у тинејџерксом филму “Десцендантс” глумио је сина Круеле Де Вил, Карлоса.

Бојс је недавно завршио снимање серије “Mrs. Fletcher” која ће се на јесен емитовати на ХБО-у.

У слободно вријеме бавио се хуманитарним радом, па је свима остао у сјећању као племенит и добар момак.

“Камерон је од малена маштао да своје таленте подијели са цијелим свијетом. Још као дјечак, желио је да направи промјену у животима људи око себе, али и животима оних које не познаје.

Био је невјероватно талентован, јако пажљив и диван пријатељ, син и унук”, рекао је портпарол Дизнија додавши како желе да упуте поруке саучешћа глумчевој породици, пријатељима и фановима.

Посљедњу фотографију на Инстаграму Камерон је објавио јуче, а његов профил преплављен је порукама саучешћа ожалошћених фанова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана