Почело снимање наставка филма "Јужни ветар"

Танјуг
Почело снимање наставка филма "Јужни ветар"

КЊАЖЕВАЦ - Снимање филма „Јужни ветар 2" почело је данас у Књажевцу, а наставак биоскопског хита, чији је први дио погледало више од милион и по гледалаца, носиће назив „Убрзање".

Сценарио и овог пута потписују Петар Михаиловић и редитељ Милош Аврамовић. Поштујући све прописане епидемиолошке мјере, у источној Србији ће се снимати пуних пет недјеља, а како најављују аутори, у наставку ће главни јунак Петар Мараш (Милош Биковић) користити предности стеченог статуса „неприкосновеног вође српског подземља".

„Желећи да прошири свој посао и врати се у оквире закона, Мараш улаже илегално стечен новац у легалне послове, и вребајући повољну прилику, он по задатку, са својим верним Баћом (Миодраг Радоњић), одлази у источну Србију где га затекне вест која ће га приморати да моментално промени планове. Животи на ивици, игре по правилима међународних нарко картела, уз велики број до сада невиђених акционих сцена, само су неки детаљи који нас чекају", најављују аутори „Убрзања".

Пројекат се реализује уз подршку Филмског центра Србије и Телекома Србије.

„Веома смо срећни што смо у прилици да подржимо снимање филма. Као што сви знате, реч је о садржају који бележи рекордну гледаност, а Телеком Србија, односно наш телевизијски канал СуперСтарТВ постао је синоним за најбољи филмско-серијски програм", рекао је поводом почетка снимања координатор за интернет и мултимедију Телеком Србија групе Владимир Лучић.

Глумачку екипу ће и даље предводити Биковић и Радоњић, уз Јовану Стојиљковић, Богдана Диклића, Александра Берчека, као и младог глумца Луку Грбића.

Након источне Србије, снимање се наставља у Београду, а премијера је планирана за почетак наредне године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана