Оскар доноси нешто ново: “Гледајте све, можда вам нешто промакне”

Г.С.
Оскар доноси нешто ново: “Гледајте све, можда вам нешто промакне”

Пет пјесама номинованих за овогодишње Оскаре извешће се на крову новог музеја Академије филмске умјетности и у сићушном рибарском градићу на Исланду, у покушају продуцената да освјеже формат емисије погођеног пандемијом ковида 19.

Звијезда “Хамилтона” Лесли Одом Јуниор биће међу онима који ће наступити с кровне терасе још неотвореног Музеја филмске умјетности у Лос Анђелесу чије је отварање одложено због ковида 19.

Његова пјесма “Speak Now” из филмске драме о грађанским правима “One Night in Miami” биће дио посебне емисије прије Оскара, као и балада “Хусавик” из комедије “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” Вила Ферела која ће се извести с истоимене луке на Исланду.

“Осмислили смо озбиљне акције прије и послије како бисмо побољшали наш главни догађај”, саопштили су добитник Оскара Стивен Содерберг и његове колеге копродуценти, па су додали:

“Наш приједлог је да гледате цијелу ствар, иначе ћете пропустити нешто заиста неочекивано и забавно.”

Харисон Форд, Бред Пит и Риз Витерспун су међу главним водитељима овогодишњих Оскара.

Продуценти су такође најавили емисију након главног догађаја - “Oscars: After Dark” у којој ће се приказати највећи добитници са својим златним статуетама те интервјуи са звијездама.

Свечана, 93. додела Оскара одржаће се 25. априла, док ће се нови музеј Академије филмске умјетности и наука отворити 30. септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана