Објављен специјал поводом 20. рођендана „Харија Потера“, фанови одушевљени

ГС
Објављен специјал поводом 20. рођендана „Харија Потера“, фанови одушевљени

HBO Max је представио дуго очекивани специјал “ Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts“ који је ујединио глумце и продуценте тог популарног филмској серијала.

Специјална епизода на екране враћа популарни трио Данијела Редклиха, Ему Вотсон и Руперта Грина, који су утјеловили Харија Потера, Хермиону и Рона Визлија.

Специјал доноси интервјуе с глумачком екипом која је глумила у осам филмова о Харију Потеру тако да су се на једном мјесту окупили Том Фелтон (Дрејко), Ралф Фајнс (Лорд Волдеморт), Имелда Стентон (Долорес Умбриџ), Гери Олдман (Сириус Блејк), Метју Луис (Невил Лонгботом) и бројни други ликови из тог серијала.

Фанови су одушевљени поновим окупљањем екипе, преноси Кликс

„Не могу престати плакати”, “Ово је тако емотивно”, “Пријатељство између њих је најљепша ствар икада”, само су неки од коментара.

-Прошли смо невјероватно путовање од премијере првог филма и свједочили како се претвара у импресиван свемир који је, у најмању руку, магичан. Ретроспективни специјал одаће почаст свима којима је овај културални феномен дотакнао животе – од талентоване поставе и екипе која је дала своје све за ову филмску франшизу, до фанова због којих је свијет чаробњака жив и двадесет година касније . изјавио је раније Том Асхајм, предсједник студија „Ворнер Брос“, који ствара садржај за дјецу и младе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана