Најгледанији руски филм "Слугa"

Срна
Најгледанији руски филм "Слугa"

БАЊАЛУКА/ - У бањалучком биоскопу "Синеплекс Палас" најгледанији филм у 2020. години је био руски филм "Слуга", са Милошем Биковићем у главној улози.

"Филм је направио одличне резултате почетком године, а наставио је да привлачи публику и у септембру по поновном отварању биоскопа након шестомјесечне паузе због епидемије вируса корона. Међу најгледанијим филмовима су и жЛоши момци заувијекж, жВикенд са ћалетомж, жОстрво фантазијаж и жГосподаж", рекла је Срни портпарол биоскопа "Синеплекс Палас" Марина Поповић.

Он је истакла да је у тренутној ситуацији изазваној епидемијом корона вируса тешко говорити о томе како ће биоскопи преживјети, додавши да предстоји још јако пуно изазова.

"Дозвољавамо себи да будемо оптимистични и надамо се да ће се епидемиолошка ситуација код нас и у свијету поправити. То је први корак ка отварању тржишта филмова, а самим тим и повратка људи у биоскопе", додала је Поповићева.

Она је навела да су све културне дјелатности, у које се убрајају и биоскопи, страшно погођене пандемијом и да је помоћ свима треба.

Поповићева је рекла да биоскопи раде са слабијом понудом филмова и смањеним капацитетом, у складу са епидемиолошким мјерама, што се одражава и на посјећеност.

"Ипак, због посјетилаца који одлуче да своје слободно вријеме проведу у жСинеплексу Паласж, наша врата остају отворена. Имамо сјајан програм за малишане током зимског распуста и сваке седмице нове филмове који враћају људе у биоскоп", рекла је Поповићева.

Она је нагласила да је 2020. била веома тешка година и да је људима потребно да изађу из куће.

"Одлазак у биоскоп је излазак и вријеме које проводимо са драгим људима уз филм, у биоскопу се јачају пријатељства и рађају љубави. Само да се поправи епидемиолошка ситуација, сигурни смо да ће биоскоп вратити своје мјесто под сунцем", поручила је Поповићева.

На репертуару биоскопа "Синепелекса Палас" који важи од сутра налази се 18 филмова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана