На данашњи дан Гига Моравац је добио бунду (VIDEO)

ГС
На данашњи дан Гига Моравац је добио бунду (VIDEO)

Серију "Бољи живот" Синише Павића обожавају генерације, серија је остала популарна до данас, а поједине реплике се и данас препричавају. Можда једна од најпознатијих епизода свакако је она када је Гига Моравац одвео своје колегинице за 8. март у шопинг у Солун.

Све кренуло од Живадинке

Цијелу причу покренула је Живадинка (Рада Савићевић), која је инсистирала да се иде у Трст. На састанку су поједине колегинице предложиле Солун, а онда је увијек виспрена Живка скочила и викала "ја увијек дижем руку, главно да се негдје путује".

Тако је Гига Моравац повео своје синдикалне колегинице на пут од два дана. Међутим, његова жена Емилија није била одушевљена чињеницом да ће он отићи у Солун, а Гига јој је тада поручио да је "овај празник ђавољи и да је измишљен да се њему кидају живци".

Гига (Марко Николић) одлази са женама у Солун, проводе се лудо, а током једног разговора са Живком он схвата да је њему 9. марта годишњица брака и да је због тога његова жена љута на њега.

Сљедећи дан провели су у брзом паковању, а онда су услиједили и проблеми на граници. Како би изашао у сусрет својим синдикалним колегиницама Гига је прихватио да узме неке њихове ствари на граници јер он није купио ништа. Он је тада преузео шубару, бунду, накит и многе друге ствари.

Добио бунду

Међутим, гранични полицајци нису били превише благонаклони према њему, те су морали да га приведу на информативни разговор. Ту је Гига платио огромну казну, а његове колегинице су одлучиле да му поклоне једну бунду у знак извињења и захвалности.

Тако је настала вирална шала на друштвеним мрежама, у којој се 8. март везује за Гигино пропутовање са колегиницама, али и његово хапшење, подсјећа Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана