Милош Биковић се повлачи са сцене

Agencije
Милош Биковић се повлачи са сцене

Милоша Биковића ћемо наредне године гледати у филму и серији "Хотел Београд", а за "Блиц" је открио да је снимање ових пројеката завршено.

"Готово је снимање, остало је још нешто у Москви да се сними без мене, то ће московска продукција урадити. Ми смо одсвирали деведесети минут", каже Милош, и признаје да ни сам не зна да ли је задовољан оним што је припремио за гледаоце.

"Појма немам. Кад си толико у томе, више ни не знаш. Био сам задовољан, па сам био јако незадовољан, онда сам схватио да се бавим глупостима. Публика ће просудити на крају крајева. Није ни битно да ли сам ја задовољан", истиче Биковић.

Глумац који ниже успјехе и ван граница Србије каже да је тешко оцијенити пројекат у којем сам учествујеш.

"Када правиш филм, не можеш да будеш објективан, од идеје, замисли до материјала у кадру. Почињеш да тражиш превише, мораш да поновиш 50 пута, па престане да ти буде занимљиво, а некоме ко гледа први пут буде занимљниво. Све у свему, тешко је", објашњава Милош.

Популарни српски глумац открио нам је да иде на пословну паузу, те да неко вријеме неће снимати ниједну серију, односно филм.

"Имам у плану нове пројекте, али рано је да говорим о томе. Сада завршавам 'Јужни ветар' и 'Хотел Београд'. То ће сада да иде у монтажу и биће приказано наредне године. До краја јануара, фебруара ћу сигурно да се повучем. Све улоге и у Србији и у Русији сам вратио у том период", рекао нам је Биковић.

Упитан да кеже како планира да проведе пословну паузу, а он је рекао:

"Да отворим свој рудник дијаманата",  рекао је Милош у шаљивом маниру.

Повриједио се на снимању "Хотела Београд"

Млади глумац Милош Биковић изазвао је велику пажњу јавности када је објавио фотографију на свом инстаграм профилу на којем показује повреде на лицу. Ријеч је о повредама које је зарадио на снимању филма 'Хотел Београд', а тиме је показао да његова снимања некада нису нимало једноставна.

"Ако се ударим у дедин рагастов, да ли се то рачуна као насиље у породици?", написао је он у коментару испод фотографије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана