Милена Радуловић: Важно ми је да Београд види мој филм

Танјуг
Милена Радуловић: Важно ми је да Београд види мој филм

БЕОГРАД - Глумица Милена Радуловић, која игра главну улогу у руском научно-фантастичном филму „Супердип” (The Superdeep), пред премијеру тог остварења у Комбанк дворани у Београду обратила се публици и рекла да је одушевљена што су људи дошли да јој пруже подршку и на професионалном плану.

Милена Радуловић је окупљенима у Комбанк дворани казала да је почасћена јер ће „гледати филм о епидемији усред епидемије” и да јој је веома важно да се остварење у којем игра главну улогу прикаже у управо у Београду.

Руски хорор-трилер „Супердип” Арсенија Сјухина аутори су окарактерисали као филм о преживљавању, а инспирисан је култним остварењима

„The Thing” Джона Карпетнера и серијала „Осми путник”; Филм је сниман на оригиналној локацији, близу Мурманска на самом сјеверу Русије, прича прати епидемилога Ану Фјодорову и специјалну војну јединицу који имају задатак да открију узрок мистериозних догађаја на научној станици која се налази дубоко испод површине земље.

Оно што су пронашли представља највећу пријетњу по човечанство, а будућност свијета сада је у њиховим рукама.

Бушотина „Супердип” је иначе стваран научни пројекат, који важи за највећи тајни совјетски објекат смјештен на Кољском полуострву.

Године 1987. на дубини од 12 километара испод површине Земље забиљежени су необјашњиви гласови који подсјећају на вриску и јауке великог броја људи.

Ти крици и и технички проблеми који су ометали даље копање, створили су једну од највећих руских легенди - да су стигли до самог пакла...

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана