Листа филмова чију премијеру можемо очекивати почетком љета

ГС
Листа филмова чију премијеру можемо очекивати почетком љета

Пандемија вируса корона зауставила је многа снимања и одгодила велики број премијерних приказивања нових филмских наслова, а сада када се ситуација у свијету полако смирује, страница Скринрент доноси неколико наслова који ће бити представљени почетком љета.

Иако су киносале широм свијета затворене због пандемије вируса корона те се тренутно разматрају опције поновног отварања, многи велики редитељи и продуценти ипак планирају премијере својих филмова. Уколико их не представе у кинима, представит ће их преко посебних стреаминг програма, најављује Скринрент.

Већ првог јула свјетло дана угледаће филм “Unhinged”, у којем ћемо имати прилику пратити Расела Кроуа који након једног случајног сусрета с ликом младе жене почиње да је злоставља. Режију филма потписује Дерик Борте.


Sony Pictures ће 10. јула представити филм “The Broken Hearts Gallery” у којем главне улоге тумаче Натали Крински и Џералдин Висванатан.


Радња филма одвија се углавном у галерији у којој су изложени предмети које је “љубав оставила иза себе” или другим ријечима, музеју прекинутих веза. Продукцију овог филма потписује Селена Гомез.


Један од најишчекиванијих филмова 2020. године је “Тенет” познатог редитеља Кристофера Нолана, који би према плану требао бити представљен 17. јула. Судећи према трејлерима, лик Џона Дејвида Вашингтона у овом филму покушава да спријечи трећи свјетски рат, а у игри су и живот послије смрти и путовање кроз вријеме, мотив који обожавамо у Нолановој режији.


“Мулан”, филм који је Дизни планирао представити почетком прољећа, биће приказан 24. јула ове године. Оригинална верзија “Мулана” зарадила је 304,3 милиона америчких долара у кинима широм свијета. Филм доноси причу о легендарној кинеској ратници која се претвара да је мушкарац како би замијенила болесног оца те се придружује војсци и представља именом Хуа Јун.


Посљедњег дана у мјесецу јулу биће представљен филм “Greenland” у којем главну улогу тумачи Џерард Батлер, а који је режирао Рик Роман Вог. Земљи пријети апокалипса, а умјесто спашавања планете главни фокус је овај пут стављен на спашавање породице. Критичари тврде како је ово већ сажвакана тема, али ово филмско остварење препоручују свим љубитељима акционих филмова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана