Компанија „m:tel“: Од петка у понуди најновија серија „Азбука нашег живота“

ГС
Компанија „m:tel“: Од петка у понуди најновија серија „Азбука нашег живота“

БАЊАЛУКА- У понуди компаније „М:тел“ од петка, 3. децембра, је најновија домаћа серија „Азбука нашег живота“ коју корисници могу пратити на каналу „Суперстар ТВ“ који је доступан у свим „ m:tel IPTV“ и „ m:SAT “ пакетима.

-Ова савремена драмска играна серија настала је према мотивима популарних романа „Азбука мог живота“ и „Мушка азбука“ књижевнице Мирјане Бобић Мојсиловић, а биће приказана 3. децембра од 21 час. Не пропустите 10 сјајних епизода нове серије - саопштено је из компаније „m:tel“.

У средишту интригантне, забавне, али на моменте и тешке и трагикомичне приче је урбана београдска породица и брачни пар Поповић.

Иза Весне и Уроша је 25 година заједничког живота, у који су, из младалачке занесености и страсти, ушли ношени студентском љубављу, жељни бољег сутра и успјеха у тривијалном друштву у којем је све дозвољено да би се дошло до статуса, каријере и новца.

Ипак, четврт вијека касније, након што су стекли сва материјална добра, док им се дјеца школују у иностранству, ова наизглед идеална породица, почиње да се распада. Весна и Урош тада схватају да су у борби за материјално – изгубили себе. Такви, поражени и посрамљени, бјежећи од реалности, тумарају кроз љубавне авантуре, преваре, лажи, самоћу, грижу савјести и кризу сопствених идентитета.

Прича прати паралелно женску и мушку страну. Кроз динамичну радњу, честе флешбекове, који нам дочаравају другачију, ону прошлу димензију њихове животне приче, затим кроз воице-овер нарацију која обогаћује драму личним доживљајима главних ликова, серија нам доноси искрену причу о веома актуелним друштвеним појавама – о кризи породице и међуљудских односа, кризи средњих година, кризи нашег друштва, кризи идентитета. Испричано кроз судбину једног брачног пара, ово је заправо прича о свима нама, о модерним породицама, о епидемији развода, о усамљености савременог човјека.

„Азбука нашег живота“ је прича о љубави, о промашеним животима, о разочарању, о отрежњењу и покајању, о покушају да се ухвати макар дјелић проћердане среће.

Улоге тумаче Александра Јанковић, Јадран Малкович, Миона Марковић, Ђорђе Мишина, Исидора Симијоновић, Небојша Миловановић, Јована Стипић, Анђелка Прпић, Анастасија Мандић.

Серија „Азбука нашег живота“ реализована је у продукцији „Телекома Србија“ и у извршној продукцији „Контраст судиоса“.

Траилер погледајте овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана