Кијану Ривс открио које своје филмове сматра катастрофом

ГС
Кијану Ривс открио које своје филмове сматра катастрофом

Познати глумац Кијану Ривс недавно је за медије открио која своја два филма сматра најлошијим.

Наиме, иако је глумац најпознатији по свом раду у жанровима као што су акцијски трилери, повремено је знао да глуми и у хоррор филмовима.

 

"Константин" је имао једну од својих најбољих хорор изведби, надилазећи границе филмског жанра и доводећи улогу култног детектива у ново свјетло. Хорор редитеља Франциска Лоренса, Ривса је означио као једну од најзначајнијих филмских звезда у то вријеме.

 

Међутим, иако је Ривсова улога у овом филму сматрана правим кинематографским чудом, постоје неки хорор филмови које он сматра да су лошег квалитета.

 

Ривс је једном објаснио да је био преварен када је у питању његова улога и у хорор филму "Thе Wаtchеr" из 2000. године, преносе Независне новине.

 

Радња филма говори о некадашњем агенту ФБИ-а којег уходи серијски убица.

- Сценарио ми никад није био занимљив, али мој пријатељ је лажирао мој потпис на уговору. Нисам могаода докажем да јесте и нисам желио да ме туже, те нисам имао другог избора него да снимим филм - признао је Ривс.

 

Касније је проговорио о хорор филму "Knock Knock" из 2015. године јер су медији примјетили да више не глуми у сличним филмовима.

 

- Била је то катастрофа. Мрзим тај филм. То је ужасно - поручио је глумац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана