Изашао трејлер новог дијела филма "Индијана Џонс"

Tanjug
Foto: IMDb

АНАХАЈМ - Амерички глумац Харисон Форд представио је нови трејлер новог дијела филма "Индијана Џонс" на Дизнијевом сајму у Анахајму, док су признате продукцијске куће изнијеле своје предстојоће филмске програме.

Представљању трејлера присуствовало је хиљаде обожавалаца из цијелог свијета, који су могли да виде "оживљене омиљене ликове" и прве дијелове из обожаваног филма.

Другог дана, у оквиру овог догађаја, представљен је преглед програма који ће бити представљен публици, у продукцији кућа Дизни, Лукасфилм, Марвел и "20тх Центури Студиос".

Осамдесетогодишњи Форд добио је овације око 6.000 присутних док је представљао тизер за нови филм "Индијана Џонс", у коме ће се наћи и енглеска глумица Фиби Волер-Бриџ.

"Веома сам поносан што могу да кажем да је овај филм фантастичан“, рекао је Форд.

Продукција Лукасфилм представила је тизер трејлер за своју популарну свемирску вестерн серију "Мандалориан", у којој су глумци Педро Паскал, Еспозито и Кејти Сакоф.

Такође, представљен је и трејлер за предстојеће серије "Ратови звезда", "Андор" и "Rogue One".

У оквиру представљања, прослављајући стогодишњицу, Дизни је рекао да ће укључити "100 година чуда" у свој лого и упознао присутне са "Disnei100: Тhe Еkhsibition", који доноси причу о компанији коју су у октобру 1923. основали Волт Дизни и његов брат Рој Дизни.

Истакнути дио изложбе представљала је "Мики Маус Оне", летилица која је припадала самом Волту Дизнију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана