Изашао тизер за нови филм о Атеркису и Обеликсу, у њему Златан Ибрахимовић VIDEO

ГС
Foto: Принтскрин

Златан Ибрахимовић ће имати свој глумачки деби у наставку филмског серијала "Астерикс и Обеликс", а данас је званично представљен и кратки тизер.

"Asterix and Obelix : The Middle Kingdom" је предстојећа француска авантуристичка комедија у режији Гијома Кане, који такође глуми Астерикса.

У филму, у којем глуми Жил Лелуш као Обеликс, препознатљиви јунаци по први пут путују у Кину. Оригинална прича је заснована на сценарију Филипа Мекелена и Жулијена Ерва.

Како је овог прољећа пренио Деадлајн, легендарни шведски фудбалер Златан Ибрахимовић добио је улогу у овом филму, а тумачиће лика по имену Антивирус.

Поред Ибрахимовића и споменутог двојца у филму се појављују и Винсент Касел као Цезар, Марион Коријар као Клеопатра и Џонатан Кохен као Финалтесис.

Ово је први филм о познатим јунацима који није базиран ни на једном од стрип албума Астерикса, нити у којем глуми Жерард Депардје као Обеликс.

Првобитно је планирано да се снимање одржи 2020. у Кини, али је одложено на годину дана и пребачено у Француску због пандемије вируса корона. Излазак је заказан за 1. фебруар 2023. Године, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана