Генијалан глумац импровизовао ове сцене: "Сви смо га у чуду посматрали"

Агенције
Генијалан глумац импровизовао ове сцене: "Сви смо га у чуду посматрали"

Филм Џокер изазвао је различите реакције гледалаца, а на путу је да оствари зараду већу од 900 милиона долара на свјетском нивоу.

Све је то, сматра се, због генијалног перформанса Хоакина Финикса, који је, откривају продуценти и редитељи, импровизовао неколико сцена у овом филму.

Финикс је у свакој сцени дао свој максимум како би што увјерљивије одглумио лик Џокера, а продуценти откривају да се у улогу унио толико да је неколико пута сам одлучио шта ће да ради у одређеним сценама.

"Неке сцене су детаљно испланиране, попут оне када је у телефонској говорници или када се пење уз степенице. Друге су рађене неплански", рекли су продуценти и редитељи.

У филму можемо да видимо сцену гдје Артур Флек (Финикс) стоји поред фрижидера, затим вади ствари из њега и улази унутра и затвара врата за собом.

"Када је ушао у фрижидер, прво нисмо могли да схватимо шта ради. Намјестили смо двије камере, а Финиџ је размишљао о томе шта би урадио да трпи од великих посљедица несанице. Сви смо га у чуду посматрали и оно што смо видјели нам је било веома чудно. Шта он ради, да је ли то управо ушао у фрижидер? Било је забавно и чудно пратити његове покрете", откривају они.

Додају како се идентична ствар десила више пута, јер је Финиџ желео да експериментише, пише klix.ba.

"Сцена у којој Артур пуца у зид је испланирана, сви смо знали да ће у једном моменту да испали метак из пиштоља. Међутим, кад је камера почела да снима, Финиџ је устао, почео да игра и прича сам са собом. То нас је изненадило. Нисмо жељели да га прекидамо и пустили смо га да настави са оним што је замислио", изјавили су продуценти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана