Филм "Недеља" видјело пола милиона гледалаца у бископима

Танјуг
Филм "Недеља" видјело пола милиона гледалаца у бископима

БЕОГРАД- Емотивна причу о животу пјевача Џеја Рамадановског филм "Недеља" видјело је пола милиона гледалаца у биоскопима, саопштили су дистрибутери.

Након двомјесечне дистрибуције у земљи, региону и дијаспори филм "Недеља" свакако је најгледанији домаћи филм у 2024. години.

Филм "Недеља" који је рађен по идеји продуцента Владана Анђелковића и сценаристе Стефана Бошковића, доноси причу о Џеју из најраније младости, па све до великог успјеха који је остварио.

Остварење прати  и живот популарног пјевача из једног новог угла кроз који ће боље да схвати какав је Џеј био човјек, као и то на који начин су догађаји и људи из дјетињства и ране младости обликовали његов животни пут.

Режију филма "Недеља" потписује Немања Ћеранић, а глумачку поставу чине Хусеин Алијевић, Марко Јанкетић, Стефан Вукић, Алексеј Бјелогрлић, Ален Селими, Ана Пиндовић, Златан Видовић, Маша Ђорђевић, Милица Јаневски, Стојша Ољачић, Бајрам Северџан, Нела Михајловић и многи други.

Филм је настао у продукцији "Pelicula production", уз подршку Телекома Србија и Филмског центра Србије, док је за дистрибуцију овог остварења била задужена дистрибутерска кућа Арт Виста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана