“Дуг мору” почетком октобра на малим екранима

Агенције
“Дуг мору” почетком октобра на малим екранима

Нова серија “Дуг мору”, на којој се већ дуго ради у Србији и која ће засигурно обиљежити јесен пред малим екранима, биће емитована почетком октобра на “Суперстар ТВ” каналу.

Драмска сага с елементима трилера и митских елемената, каква до сада није постојала у домаћој продукцији, заправо представља топлу људску причу о породици, жртви и бескрајној љубави.

У серији се мијешају садашњост и прошлост, присутни и нестали, емоције и сјећања, користећи паранормалне и надреалне елементе. Мистична линија преплиће се са људском драмом јунака и њиховим повезаним судбинама, који ће у потрази за љубављу и одговорима морати прво да се суоче са собом. Несвакидашњу причу о легендама и “немилим мјестима” Боке Которске представља мит да сваке године у мору заврши седам људи, јер је море почетак и крај свега.

Режија је повјерена Горану Гајићу, сценарио су писали Стеван Копривица и Хајдана Балетић, док је продуцент серије Бојана Маљевић. Окупљена је екипа врхунских глумаца коју чине Драган Мићановић, Нада Шаргин, Весна Тривалић, Бојана Маљевић, Сергеј Трифуновић, Бојан Димитријевић, Ана Лечић и многи други.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана