Државни службеник од недјеље на АТВ-у

ПР
Државни службеник од недјеље на АТВ-у

Познату домаћу ТВ серију „Државни службеник“ чији су творци Предраг Гага Антонијевић и Димитрије Војнов, а која представља својеврсни огранак серије „Убице мог оца“, можете пратити недјељом од 20 часова само на програму АТВ-а.

Ова савремена и узбудљива криминалистичка прича о агентима БИА-е прати њихову борбу у којој уклањању најопасније пријетње по Србију, али и воде борбу у бројним лавиринтима изазваним савременом геополитичком ситуацијом.

“Државни службеник” је прва серија којаће се одважити да прикаже рад Безбједносно-информативне агенције у околностима савремене обавјештајне и опште геополитичке ситуације. Главни јунаци су млади људи притиснути бременом огромне одговорности великим дијелом проистекле из широких овлашћења која њихова позиција носи.Серија се бави и њиховим професионалним искушењима и цијеном коју плаћају приватни и породични живот.

Емитовањем серије “Државни службеник” АТВ наставља да обогаћује програмску шему с фокусом на домаће, атрактивне формате за све узрасте и генерације.

Посебну пажњу гледалаца привукле су и домаће хит серије “Тате” коју можете пратити радним данима од 18 часова и “Игра судбине” коју можете пратити од уторка до четвртка од 20 часова.

Поред редовних и ванредних издања вијести и других информативних формата који доносе најновије, провјерене и званичне информације о пандемији вируса корона, АТВ ће ускоро почети с емитовањем пакета домаћих филмова – “Јужни ветар”, “Балканска међа”, “Бићемо прваци света”, “Монтевидео, Бог те видео” и “Монтевидео, видимо се”.

Поштујте препоруке надлежних институција, останите код куће и уживајте у програму који је припремила ваша АТВ.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана