"Државни службеник 2" стигао на АТВ

Г.С.
"Државни службеник 2" стигао на АТВ

Након изузетно успјешног приказивања прве сезоне српске серије која је оборила све рекорде гледаности - „Државни службеник", другу сезону коју смо с нестрпљењем чекали можете пратити суботом и недјељом од 20 часова у програму АТВ-а.

Прича чији су творци Предраг Гага Антонијевић и Димитрије Војнов, а која представља својеврсни огранак серије „Убице мог оца", наставља се тамо гдје се и завршила прва сезона: Лазар (Милан Марић) није више у Служби, бори се са сопственим демонима и издајом супруге Ане (Ваја Дујовић), али како се ситуација заоштрава, мораће да преузме контролу. 

У Србији су расписани вандредни парламентарни избори и почиње појачана активност страних сила. Милојевић покушава да задржи ствари под контролом иако му многи раде о глави, па и најближи сарадници. Паралелно, некадашњи регионални руководиоци службе умиру под сумњивим околностима, а на мети су Бакрачев и Милојевићев отац. Бакрач је у великим животим преокретима који утичу на његову проницљивост и одлучивање у послу.

Много акције, узбудљивих заплета и врхунска глумачка екипа - довољни су разлози да не пропустите другу сезону "Државног службеника" сваке суботе и недеље у 20 часова на АТВ-у.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана