Дракулић: Владан Гајовић игра Милета у “Убицама мога оца”

Срна
Дракулић: Владан Гајовић игра Милета у “Убицама мога оца”

БЕОГРАД - Гошћа нове епизоде видео серијала “Тањуг Рефлектор” била је сценаристкиња Наташа Дракулић која нам је ексклузивно открила да ће улогу Милета, Александровог оца, у 5. сезони популарног серијала “Убице мог оца” играти Владан Гајовић, глумац Народног позоришта у Београду.

Дракулић наглашава да је предстојећа 5. сезона популарног серијала заправо прапочетак цијеле приче, јер ће у њој гледаоци напокон видјети Александровог оца Милета.

“Милетова смрт је прилично изломила Александров живот. У 5. сезони серије ''Убице мог оца'' Милета ће играти Владан Гајовић, глумац Народног позоришта у Београду. То је за нас веом значајно јер Вук Костић који игра Александра, годинама дели сцену у Народном позоришту у представи ''Велика драма'' “ казала је Дракулић.

Цјењена сценаристкиња истиче да је било пуно анегдота у време снимања серије , али издваја личну, породичну заврзламу о откривању садржаја “Убице мога оца”

“Мајка ми је казала “Реци ми молим те, родила сам те и подигла од киле меса ко је убица?...Моја мама је нераздвојна са својом пријатељицом Неном, па сам јој узвратила да ће она да каже Нени, Нена свом мужу, а муж љубавници и све оде дођавола”, каже кроз смех Дракулић.

Према њеним речима нова сезона серије “Убице мога оца” биће емитована на кабловском каналу Суперстар ТВ и РТС.

“Наша серија ''Убице мога оца'' била је преокрет у продукцији серијског програма у Србији. Сви су говорили ''Кримић не може да успе'',а данас имамо много крими серија по различитим телевизијама”, казала је Дракулић и додала да су глумци најважнији адут серије.

“Није нас одбио ни један глумац за улогу у серији. Наша серија може себи да дозволи да ради и са мање познатим глумцима, али и са бардовима. Неким људима смо покренули каријере и пронашли их у њиховим позориштима широм Србије”, рекла је Дракулић.

Како каже највише је нервира када постане визионар.

“Осмислим неке ликове за серију, а они се појаве у реалности. Волела бих да пишем само мелодраме и да видимо само лепо, али шта је ту је, још увек ми нико није понудио да пишем мелодраму”, казала је Дракулић.

Осим глумачких бравура у серији, и занимљивог заплета радње, поштоваоци серије од сваке сезоне очекују и неки музички хит за кафану.

Дракулић каже да је серија “Убице мога оца” једну пјесму Халида Бешлића учинила бесмртном.

“Халиди Бешлићу се уопште није свиђала песма ''Ја због тебе не могу да живим''. Са друге стране ми смо били упорни да се у серији нађе баш та песма. Када је постала кафански стандард Халид нам је рекао ''Нисам имао појма да ће постати највећи хит мог живота'' “, сећа се Дракулић и додаје да највише воли да иде у кафану са Вуком Костићем.

“Ту је све могуће...од кићења касетофона до русваја са оркестром...Све зависи од програма. Похваљујем и Јанкетића и Тику Станића. Нарочито Станића, јер годинама не пије алкохол и седи трезан са нама док не затворимо кафану”, рекла је Дракулић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана