Четврта сезона Мандалориана је већ написана: Сценаристи Ратова Звезда мисле унапред ВИДЕО

Г.С.
Четврта сезона Мандалориана је већ написана: Сценаристи Ратова Звезда мисле унапред ВИДЕО

Трећа сезона Мандалоријанца почела је 1. марта, али ко-сценариста Џон Фавро је рекао да је већ завршио писање четврте сезоне.

Сценаристе су за БФМ ТВ изјавили да су написали четврту сезону. Било им је важно да заокруже причу, тако да су прво поставили темеље фабуле а онда писали епизоду по епизоду, да би на крају у пост продукцији "испеглали" ствари како би добили једну цијелину и причу која се дешава у континуитету.

Фавро је такође објаснио да он и Филони морају да знају шта ће се десити у будућим епизодама Мандалоријанца како би правилно планирали друге епизоде у ширем Ратови звијезда универзуму.

Писац је рекао и да се Мандалоријанац, Асока, и Скелетон Crew ''сви налазе у истом периоду у Ратовима звијезда. Тако да постоји доста ствари на које морамо да обратимо пажњу, као и на ствари које смо изградили у претходним сезонама.''

Већ смо видјели пример како Фавро и Филонијева Дизни серија, могу да се преплићу једна са другом. Након што су се разишли на крају друге сезоне Мандалоријанца, Мандо и Грогу су се поново ујединили током догађаја у Књизи Бобе Фета, што је поставило основе за трећу сезону Мандалоријанца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана