Антонио Бандерас зна ко ће бити нови Зоро

ГС
Foto: Агенције

У доба „поновног оживљавања“ популарних јунака на филмском платну и у времену римејкова, Антонио Бандерас открио је ко би, према његовом мишљењу, био одличан избор да крене његовим стопама - као легендарни Зоро.

Глумац који је играо познатог хероја у филму Маска Зороа (The Mask of Zorro) 1998, и у наставку под именом Легенда о Зороу (The Legend of Zorro) 2005, рекао је да би његов колега из серије Uncharted - Том Холанд, савршено одговарао за улогу маскираног јунака.

„Када би ме позвали да опет глумим Зороа, урадио бих оно што је Ентони Хопкинс урадио за мене, а то је да 'пренесем бакљу'", рекао је Бандерас на питање о могућности снимања трећег филма франшизе о Зороу, мислећи на како му је Хопкинс препустио улогу у првом филму.

„Тако је енергичан и забаван, има ‘оно нешто' што је за ову улогу неопходно", рекао је Бандерас о Холанду.

У филмовима o Зороу, које је режирао Мартин Кембел, глумила је и звезда Кетрин Зита Џонс.

Први филм је био дио низа успешних ангажмана током деведесетих за Бандераса, укључујући Десперадо (Desperado), Евиту (Evita) и Филаделфију (Philadelphia), након што је почео да ради у шпанској кинематографији са редитељем Педром Алмодоваром, преноси РТС.

Док франшиза о Зороу тренутно нема најављене сигурне пројекте у скоријој будућности, Бандерас тренутно припрема још један наставак - анимирани филм Мачак у чизмама: Последња жеља (Puss in Boots: The Last Wish).

У том филму, Бандерас поново даје глас љупком мачјем лику који је настао у филмовима о Шреку (Shrek) након дугометражног Мачка у чизмама (Puss in Boots) из 2011.s

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана